Herb focus 100 ml

Kód: 47358
Neohodnotené
3,90 €
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
19.10.2021

Rastová technológia Bylinkové zamerania je vhodné pre črepníkové kulinárske byliny pestované vo vnútri, ako je petržlen, bazalka, koriander, tymian a kôpor, rovnako ako bylinky pestované vonku, ako je rozmarín, záliv atď. Črepníkovanie byliny budú ťažiť z pravidelného kŕmenia a budú reagovať s bohatým rastom. Herb Focus je formulovaný pre potreby listnatých bylín a je založený na viac ako dvoch desaťročiach skúseností s komerčné výrobou bylín. Vyrába sa z čistých minerálnych solí a obohacuje sa komplexnými organickými rastlinnými kyselinami, ako je humínová a fulvová kyselina, aby sa zvýšila plodnosť kompostu. Pre bylinky pestované v črepníkoch pestované vnútri jednoducho pridajte 5 ml bylinkového zameranie do každého litra čistej vody týždenne. Pre byliny pestované vonku používajte pravidelne v rovnakej Dacey od marca do októbra na pomoc zdravému rastu. K dispozícii vo fľašiach 100ml, 300ml, 500ml a 1L.

Detailné informácie

Podrobný popis

Rastová technológia Bylinkové zamerania je vhodné pre črepníkové kulinárske byliny pestované vo vnútri, ako je petržlen, bazalka, koriander, tymian a kôpor, rovnako ako bylinky pestované vonku, ako je rozmarín, záliv atď. Črepníkovanie byliny budú ťažiť z pravidelného kŕmenia a budú reagovať s bohatým rastom. Herb Focus je formulovaný pre potreby listnatých bylín a je založený na viac ako dvoch desaťročiach skúseností s komerčné výrobou bylín. Vyrába sa z čistých minerálnych solí a obohacuje sa komplexnými organickými rastlinnými kyselinami, ako je humínová a fulvová kyselina, aby sa zvýšila plodnosť kompostu. Pre bylinky pestované v črepníkoch pestované vnútri jednoducho pridajte 5 ml bylinkového zameranie do každého litra čistej vody týždenne. Pre byliny pestované vonku používajte pravidelne v rovnakej Dacey od marca do októbra na pomoc zdravému rastu. K dispozícii vo fľašiach 100ml, 300ml, 500ml a 1L.

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatní
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.15 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: