Leaf Learn

Červená kapusta nie je práve typickým predstaviteľom sveta mikrozeleniny. Je však vynikajúca: má jemnú chuť...

Žerucha je jedným z najznámejších mikrobiálnych. Vyznačuje sa výraznou korenistou chuťou a intenzívnou...

Čínska ružová reďkovka obsahuje veľa vitamínov a minerálov, navyše má silné antiseptické vlastnosti....

Reďkovka daikon obsahuje množstvo vitamínov a minerálov a má silné antiseptické vlastnosti. Podporuje...

Podobne ako klasická reďkovka má aj červená reďkovka veľmi výraznú chuť, obsahuje veľa vitamínov a...

Rukola má veľmi charakteristickú, mierne štipľavú chuť - o niečo jemnejšiu, než na akú sme zvyknutí u...

Ďatelina vo forme mikroblade sa vyznačuje krehkým rastom a malými lístkami s veľmi jemnou chuťou. Podobne...

Kaleráb, podobne ako iné druhy krížovitej zeleniny, sa považuje za účinnú prevenciu rakoviny, prospieva...

O klasickej horčici by to asi povedal málokto, ale horčica ako mikrobiálny je kulinársky a zdravotný...

Brokolica vo forme mikrozelenej zeleniny má veľmi jemnú chuť, ktorá veľmi pripomína dospelú brokolicu....

Zariadenie Mini Grower je ideálne na pestovanie mikrozeleniny aj bez predchádzajúcich znalostí vo vašej...
Stránka 1 z 1 - 11 položiek celkom